Επίσκεψη φοιτητών του τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σήμερα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας και στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Ανδριανουπόλεως τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες, και φοιτητές/τριες του μαθήματος “Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης”, του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, του τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την επίσκεψη οργάνωσε και συνόδευσε ο Καθηγητής του τμήματος κ. Ευάγγελος Μανωλάς.

Οι φοιτητές/τριες, αρχικά ξεναγήθηκαν στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία, το ρόλο και την αξία των βιβλιοθηκών και απαντήθηκαν οι απορίες τους, από τους βιβλιοθηκονόμους.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στην Ιστορική Βιβλιοθήκη του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Ανδριανουπόλεως όπου γνώρισαν την πλούσια συλλογή της και ενημερώθηκαν από τον κ. Κιηγμά Δημήτριο για την Ιστορία του τόπου μας!

Οι φοιτητές/τριες έφυγαν ενθουσιασμένοι από τον όμορφο κόσμο των βιβλίων!