Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορεστιάδας, ακολουθώντας το ρεύμα των εξελίξεων και τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ψηφιακής εποχής και θέλοντας να δώσει μία πιο προσωποποιημένη εμπειρία ενημέρωσης στους χρήστες της, δημιούργησε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και εύχρηστο app που είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους χρήστες Android (σύντομα και για iOS), τόσο για smartphone όσο και για tablet.

📱Με το νέο Library app, ο χρήστης αφού κάνει εγγραφή και δημιουργήσει το δικό του προσωπικό προφίλ, στη συνέχεια μπορεί να πλοηγηθεί με ευκολία σε οτιδήποτε αφορά τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης μας.

📲Η πλοήγηση στην εφαρμογή είναι εύκολη και γρήγορη. Οι λειτουργίες είναι ξεκάθαρες και καθορισμένες με ακρίβεια, ενώ με ένα πάτημα της οθόνης ο χρήστης μπορεί να δει όλα όσα τον ενδιαφέρουν χωρίς καμία καθυστέρηση.

📥Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η εφαρμογή προσφέρει και τη δυνατότητα ενεργοποίησης ειδοποιήσεων (push notifications) έτσι ώστε ο χρήστης να ειδοποιείται άμεσα για οτιδήποτε αφορά την βιβλιοθήκη.

🪪 Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή και η ψηφιακή κάρτα μέλους για να έχει ό χρήστης, με το πάτημα ενός κουμπιού, την κάρτα μέλους του και να μπορεί εύκολα και γρήγορα να δανείζεται το πλούσιο υλικό της Βιβλιοθήκης μας.

🧮Κατεβάζοντας την εφαρμογή όλα μοιάζουν γνώριμα αφού το interface είναι ίδιο με την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης (www.liborest.gr).

✅Επίσης κάτι σημαντικό: Η εφαρμογή θα εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμες λειτουργίες, ενώ παράλληλα θα διαθέτει πλήρη τεχνική υποστήριξη μέσα από συνεχή updates που θα βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης.

📱Με το νέο app, ο χρήστης μπορεί να βλέπει την καρτέλα στοιχείων του και να αιτείται διορθώσεις, να ανανεώνει και να κάνει κράτηση τα αγαπημένα του βιβλία, να περιηγείται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καθώς και να βλέπει τις νέες προτάσεις βιβλίων από τους βιβλιοθηκονόμους της βιβλιοθήκης μας. Ακόμη, μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις και προσωποποιημένες ειδοποιήσεις για επερχόμενες υποχρεώσεις του. Επιπλέον, μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα και τις ανακοινώσεις της βιβλιοθήκης καθώς για τις νέες δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει η βιβλιοθήκη και η πόλη. Επίσης, ο χρήστης μπορεί μέσω της νέας εφαρμογής να έχει πρόσβαση σε όλα τα social media της βιβλιοθήκης (Facebook, Instagram, YouTube) και να ενημερώνεται άμεσα για οτιδήποτε ανεβαίνει.

🔎Τέλος. ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι διαθέτει λειτουργίες προσβασιμότητας (π.χ. λειτουργία Ζουμ για να μεγεθύνει την οθόνη ) για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης !

👉 Κατεβάστε την εφαρμογή για Android εδώ:

http://downloadapp.liborest.gr

ℹ️ Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Email app@liborest.gr

ℹ️ Οδηγίες σύνδεσης και εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ: https://docs.liborest.gr/